Βροχερό σκηνικό με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 09:34 Βροχερό σκηνικό με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Οι περιοχές που επηρεάζονται - Δείτε το χάρτη.

Επιδείνωση αναμένεται παρουσιάσει ο καιρός σήμερα κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παράλληλα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, πτώση θα καταγράψει η θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Χαλκιδική, στην Κεντρική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI) του meteo.

Από αργά το βράδυ της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και σε τμήματα της Στερεάς θα ενταθούν.

Δείτε βίντεο με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση