Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν πρόλαβαν να βγουν από το Δικαστήριο και ξανατσακώθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 12:10 Δεν πρόλαβαν να βγουν από το Δικαστήριο και ξανατσακώθηκαν

Από δίκη σε δίκη για πρώην ζευγάρι στο Βόλο…

Αθώους έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 46χρονη γυναίκα και τον 65χρονο σύντροφό της, που κατηγορούνταν για εξύβριση και παράνομη κατακράτηση, μετά από μήνυση του 59χρονου εν διαστάσει συζύγου της.

Οι τρεις είχαν επεισόδιο μετά από νέα δίκη που είχαν προχθές, με κατηγορούμενο τον 59χρονο που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή και το Δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με την προϋπόθεση να μην πλησιάζει σε απόσταση 30 μέτρων την πρώην σύζυγό του. Αφού έφυγαν από τα Δικαστήρια, σημειώθηκε μεταξύ τους και νέο επεισόδιο.

Ο 59χρονος κατέθεσε ότι μετά το δικαστήριο πήγε στο σπίτι του για να πάρει πράγματα, ώστε να μεταβεί προσωπικά σε άλλο σπίτι και να είναι σε απόσταση με την 46χρονη, ωστόσο φεύγοντας, στο σημείο όπου υπήρχε το αυτοκίνητό του και βάζοντας όπισθεν εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 46χρονη και ο σύντροφός της. Όταν τον είδε η γυναίκα στάθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου χτύπησε με τα χέρια της τη λαμαρίνα, τον έβρισε και του είπε «θα σε κλείσω φυλακή, γιατί παραβίασες δικαστική απόφαση».

Η 46χρονη από την πλευρά της κατέθεσε ότι όταν έφτασε στο δρόμο που είναι το σπίτι, είδε τον 59χρονο να κατεβαίνει από το σπίτι κρατώντας βαλίτσες, τις έβαλε στο αυτοκίνητο και με ταχύτητα προσπάθησε να φύγει. Η ίδια τον αντιλήφθηκε και στάθηκε πίσω από το αυτοκίνητο για να τον σταματήσει, γιατί όπως ανέφερε στο δωμάτιο που μένει στο σπίτι του έχει ιατρικά έγγραφα σχετικά με την αναπηρία της, που είναι δύσκολο να τα αντικαταστήσει , καθώς και χρήματα, που φοβήθηκε μήπως τα πήρε ο άνδρας.

Ο σύντροφος της γυναίκας όταν αντιλήφθηκε ότι ο 59χρονος προσπαθούσε να φύγει του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητό του και κάλεσε την Αστυνομία, για να ακολουθήσει η σύλληψη και των τριών.

Ακόμη κατέθεσε ότι ο 59χρονος τον απείλησε ότι θα τον σφάξει αν έμπαινε κι αυτός στο σπίτι του και παραδέχτηκε ότι τον παρεμπόδισε με το αυτοκίνητό του να φύγει μέχρι να πάει η Αστυνομία που είχε καλέσει ο ίδιος.

Τελικά το Δικαστήριο αθώωσε την 46χρονη και τον 65χρονο σύντροφό της λόγω αμφιβολιών και η πρόεδρος τους ζήτησε να μην απασχολήσουν ξανά την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη και να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, λεγόμενα με τα οποία συμφώνησαν και οι δύο.

Νέο Δικαστήριο την προηγούμενη

Τη Δευτέρα έγινε νέα δίκη αυτή τη φορά με κατηγορούμενο τον 59χρονο σε διάσταση σύζυγο της γυναίκας, που της έχει παραχωρήσει ένα δωμάτιο του σπιτιού του για να μένει, επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Επειδή η 46χρονη σε διάσταση σύζυγός του άλλαξε κλειδαριά στην πόρτα, ο 59χρονος το απόγευμα της Κυριακής παραβίασε την πόρτα κόβοντας την κλειδαριά με τροχό. Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και από του καπνούς που γέμισε το δωμάτιο, κάλεσε σε βοήθεια με το κινητό της τηλέφωνο και κατήγγειλε ότι ο σε διάσταση σύζυγός της τη χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της και πήγε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Η δίκη είχε αναβληθεί για να προσκομιστούν οι ιατρικές γνωματεύσεις για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας.

Πηγή: magnesianews.gr