Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ο ντελιβεράς είδε τους κλέφτες να πηδούν από τον 1ο όροφο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 08:36 Λαμία: Ο ντελιβεράς είδε τους κλέφτες να πηδούν από τον 1ο όροφο!

Οι διαρρήκτες «αίλουροι» ξαναχτύπησαν στην ίδια πολυκατοικία…

Δεν πίστευε στα μάτια του ντελιβεράς πιτσαρίας, φτάνοντας σε πολυκατοικία στην περιοχή του Πανεπιστημίου (Ακαδημία) το βράδυ της Τρίτης (20/9), βλέποντας δύο άγνωστα άτομα να πηδάνε από μπαλκόνι 1ου ορόφου πολυκατοικίας!

Ο ένας μόλις είχε πηδήσει στην πυλωτή και ο δεύτερος κρεμόταν από τα κάγκελα!

Όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για διαρρήκτες - ακροβάτες που προηγουμένως είχαν «επισκεφτεί» διαμερίσματα με σκοπό να αφαιρέσουν ότι πολύτιμο ή χρήσιμο βρουν!

Τα δύο άτομα επιβιβάστηκαν με γρήγορες κινήσεις σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι «αίλουροι» αφαίρεσαν κάτι και πόσα διαμερίσματα διέρρηξαν ή προσπάθησαν να διαρρήξουν, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πολυκατοικία γίνεται στόχος διαρρηκτών με αυτόν τον εντυπωσιακό - όσο κι επικίνδυνο - τρόπο.

Οι «αίλουροι» είχαν ξανασκαρφαλώσει πριν από μερικές ημέρες στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας και είχαν κάνει άνω κάτω διαμέρισμα, την ημέρα που γινόταν η μεγάλη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας (9/9).

Όπως είχαμε επισημάνει και τότε, φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και σε αυτό που ψάχνουν αλλά και πότε να χτυπήσουν, αφού ενεργούν σε ώρες που απουσιάζουν  από τα σπίτια οι ιδιοκτήτες τους. Από την άλλη κι αυτή τη φορά ενήργησαν σχετικά νωρίς - γύρω στις 22:30’ - που υπάρχει σημαντική κίνηση στο δρόμο, χωρίς να πολυνοιάζονται αν θα τους δει κάποιο μάτι για να ειδοποιήσει την αστυνομία.