Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Μην ανησυχείς αγάπη μου»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 09:30 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Μην ανησυχείς αγάπη μου»

«Σούπερ κατοικίδια», «Η πτώση» και «Μην ανησυχείς αγάπη μου» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας μία αστεία, απολαυστική, συναρπαστική περιπέτεια τα «Σούπερ κατοικίδια» και η «Πτώση» ένα αγωνιώδες θρίλερ επιβίωσης.

Στην Αίθουσα 2 Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Χάρι Στάιλς και τη Φλόρενς Πιου «Μην Ανησυχείς, Αγάπη μου».

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Μην Ανησυχείς, Αγάπη μου».

Οι προβολές ξεκινούν από την Πέμπτη (22/9).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Σούπερ κατοικίδια»

Περίληψη

Ο αγαπημένος σούπερ-ήρωας Σούπερμαν μοιράζεται τις υπερδυνάμεις του με τον σκύλο Κρύπτο, τον αχώριστο φίλο του ο οποίος τρύπωσε ως κουτάβι στην άτρακτο διαφυγής του ίδιου του Σούπερμαν. Μαζί αχώριστοι διατηρούν ασφαλή την λατρεμένη τους Μητρόπολη.

Στη ζωή του όμως θα εμφανιστεί η Λουλου – ένα άτριχο ινδικό χοιρίδιο το οποίο θα απαγάγει τον Σούπερμαν θέτοντας την ζωή όλων σε κίνδυνο. Έτσι, ο Κρύπτο θα πρέπει τώρα μόνος του να αναλάβει δράση και να σώσει τον αγαπημένο του φίλο και μαζί τους κατοίκους της Μητρόπολης.

Στην αποστολή θα τον βοηθήσουν οι νέοι φίλοι του από ένα καταφύγιο αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, η γουρουνίτσα Πι Μπι, η χελώνα Μέρτον και ο σκίουρος Τσιπ που θα αποκτήσουν απρόσμενα και οι ίδιοι υπερωϊκές δυνάμεις. Όλοι μαζί θα ζήσουν μία μοναδική περιπέτεια καθώς θα ανακαλύψουν τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας.

Το διασκεδαστικό 3D animation «Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια» αποτελεί σκηνοθετική δουλειά του Τζάρεντ Στερν που συνυπογράφει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Η ταινία LEGO Batman» και του Σαμ Λέβιν.

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν Σαμ Λεβίν
Ακούγονται οι Ηθοποιοί: Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης,

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

«Η πτώση»

Περίληψη
Δυο φίλες αποφασίζουν να σκαρφαλώσουν σε μια εγκαταλελειμμένη στη μέση της ερήμου κεραία 600 μέτρων. Όταν φτάνουν στην κορυφή της, όμως, διαπιστώνουν πως δεν έχουν τρόπο να κατέβουν.

 

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μαν
Ηθοποιοί: Τζέφρι Ντιν Μόργκαν Βιρτζίνια Γκάρντνερ Γκρέις Καρολάιν Κάρεϊ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

 

 

«Μην ανησυχείς αγάπη μου»

Περίληψη
Αμερική δεκαετία 1950: Η Άλις (Φλόρενς Πιου) και ο Τζακ (Χάρι Στάιλς) έχουν την τύχη να ζουν σε μία ονειρική κλειστή κοινότητα, που φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό και άκρως απόρρητο εγχείρημα. Όσο οι σύζυγοι απασχολούνται με το μυστικό σχέδιο «ανάπτυξης προοδευτικών υλικών», οι γυναίκες περνάνε τον χρόνο τους απολαμβάνοντας μία πολυτελή ζωή χωρίς έγνοιες. Μόνη απαίτηση είναι η διακριτικότητα και η αφοσίωση όλων στο σχέδιο. Όταν η Άλις αντιλαμβάνεται τη νοσηρή φύση της κοινότητας, αρχίζει να απαιτεί εξηγήσεις. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ανακαλύψει τι συμβαίνει σε αυτόν τον παράδεισο;

 

Σκηνοθεσία: Olivia Wilde
Ηθοποιοί: Olivia Wilde, Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Timothy Simons, Gemma Chan, Sydney Chandler, Douglas Smith, Kate Berlant, Dita Von Teese, Asif Ali, KiKi Layne

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

Ώρες προβολής:

  •  «Σούπερ κατοικίδια» στις 17:00 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1
  • «Η πτώση» στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Μην ανησυχείς αγάπη μου» στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση