Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόμμα Λαμίας: Φτάνει η κοροϊδία κάντε τα έργα σωστά πριν πνιγούμε!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 09:38 Κόμμα Λαμίας: Φτάνει η κοροϊδία κάντε τα έργα σωστά πριν πνιγούμε!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους πλημμυροπαθείς που φοβούνται να κοιμηθούν στα σπίτια τους…

Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι του Κόμματος Λαμίας, με τη συμπαράσταση κι άλλων πολιτών, προκειμένου να βροντοφωνάξουν τα λάθη που έγιναν από τους κατασκευαστές των μεγάλων έργων, ήτοι της σιδηροδρομικής γραμμής, του Ε65 και τώρα του ανισόπεδου κόμβου Λαμίας και είναι η αιτία που πλημμυρίζουν τα σπίτια και οι περιουσίες τους σε κάθε κακοκαιρία.

Ξεχειλίζει, η αγωνία, η αγανάκτηση αλλά και η οργή στους κατοίκους αυτής της όμορφης Κοινότητας της Λαμίας, όπως ξεχειλίζει και ο άλλοτε ζωοδότης ποταμός Σπερχειός που έχει εξελιχθεί σε κίνδυνο ακόμη και για τις ζωές τους!

Εννέα και πλέον μήνες από τις μεγάλες πλημμύρες στην Κοινότητά τους και όπως υποστηρίζουν το μόνο που έχει γίνει είναι ένα μικρό αποστραγγιστικό έργο, που σαν κι αυτό χρειάζονται άλλα 85 για να αντιμετωπίσουν μια νεροποντή σαν κι αυτή που έπληξε το χωριό τους στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη!

Κυριολεκτικά όπως λένε σε κάθε κακοκαιρία, κοιμούνται με το φόβο ότι θα ξυπνήσουν με το νερό μέσα στα σπίτια τους!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9) οι κάτοικοι του Κοινότητας, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης και σύλλογοι, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πάρκου και στη συνέχεια μετέβησαν έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου την ίδια ώρα ήταν συγκεντρωμένες όλες οι αρχές του τόπου λόγω της έναρξης της «Lamia expo 22», ώστε να επιδώσουν ψήφισμα. Αίτημά τους να σταματήσει η κοροϊδία και να γίνουν τα έργα σωστά ώστε να σταματήσει να τους πνίγει ο Σπερχειός.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στην πλατεία και στη συνέχεια στο χώρο της ΠΕΛ: