Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Στυλίδας μας περιμένει στη «Lamia Expo»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 12:49 Ο Δήμος Στυλίδας μας περιμένει στη «Lamia Expo»

Ο Δήμος Στυλίδας συμμετέχει στην «Lamia Expo» που πραγματοποιείται από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, με περίπτερο στο Γ΄ κτίριο της Έκθεσης.

«Η συμμετοχή μας στην Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της προβολής και ανάδειξης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του δήμου μας και μέσω της φιλοξενίας στο περίπτερο μας, αγροτικών συνεταιρισμών, τοπικών παραγωγών και επαγγελματιών του τουρισμού, ευελπιστούμε να το επιτύχουμε στο μέγιστο βαθμό», αναφέρει ο Δήμος Στυλίδας και τονίζει ότι θα γίνει παρουσίαση τοπικών προϊόντων καθώς επίσης και παρουσίαση επιλογών σε επίπεδο φιλοξενίας και τουριστικών δράσεων με στόχο την προβολή αυτών και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων αλλά και των δράσεων του Δήμου.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την προβολή και δικτύωση, με στόχο την αύξηση των επισκεπτών και την τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσω της στήριξης των παραγόμενων προϊόντων που αποτελούν το κεφάλαιο και τον πλούτο της περιοχής μας.  Σας περιμένουμε όλους», καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Στυλίδας.

Δείτε φωτογραφίες: