Το Δήμαρχο Θηβαίων επισκέφθηκε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 12:56 Το Δήμαρχο Θηβαίων επισκέφθηκε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

Η κα Μπενιάτα συνοδευόταν από εκπροσώπους των ΚΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας…

Την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, δόκτορα Ελένη Μπενιάτα, υποδέχθηκε την Παρασκευή (23/9) στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου.

Η κ. Μπενιάτα επισκέφθηκε τη Θήβα μαζί με εκπροσώπους των Κέντρων Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α) Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων, στην οποία συμμετείχε και ο προϊστάμενος του Κ.Ε.ΠΕ.Α Θήβας-Βοιωτίας, Κώστας Μαστροθανάσης, συζητήθηκε η πρόοδος και οι δράσεις του Κ.Ε.ΠΕ.Α Θήβας, όπως και μελλοντικές πρωτοβουλίες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογικής συνείδησης.

Ο κ. Αναστασίου, από την πλευρά του, εστίασε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων ενδεχομένως να ανακύψουν σε θέματα λειτουργίας των σχολείων και με γνώμονα την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές. Σε αυτό το πλαίσιο, Δήμος Θηβαίων και Κ.Ε.ΠΕ.Α Θήβας θα συνεχίσουν να οργανώνουν από κοινού εκπαιδευτικές και ενημερωτικές δράσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση