Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιους ευχαριστεί η Σούλα Στιβακτή για τα 260.000 ευρώ που έρχονται στο Δήμο της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 13:21 Ποιους ευχαριστεί η Σούλα Στιβακτή για τα 260.000 ευρώ που έρχονται στο Δήμο της

Για τις Κοινότητες Ελάτειας, Ζελίου και Τιθρωνίου…

Τη χρηματοδότηση Δήμων της Φθιώτιδας από το Υπουργείο Εσωτερικών με τη συμβολή του Υπουργείου Οικονομικών, ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ένας από αυτούς ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας που επιχορηγείται με το ποσό των 260.000 ευρώ για την πρόληψη και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες και για το έργο «Αποκατάσταση τοιχείου αντιστήριξης στην Κοινότητα Τιθρωνίου».

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή και τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την έκτακτη χρηματοδότηση:

«Η σημερινή ημέρα επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη για τον Δήμο μας, αφού με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 260.000€, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών, που προκαλούνται από θεομηνίες.

Η συγκεκριμένη επιχορήγηση αφορά τις Κοινότητες Ελάτειας, Ζελίου και Τιθρωνίου,  για τις οποίες κινηθήκαμε άμεσα ζητώντας οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προέκυψαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την παρέμβασή του, καθώς και τον συντοπίτη μας κ. Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη για τις ενέργειές του για χρηματοδότηση του Τιθρωνίου!

Με γνώμονα το όφελος του τόπου μας θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις και να βρίσκουμε τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας