Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΑΣΥΦ: «Δε θα σας ξεχάσουμε» και «Ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 09:10 ΕΑΣΥΦ: «Δε θα σας ξεχάσουμε» και «Ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή»

Αιχμηρή ανακοίνωση με αποδέκτες την Κυβέρνηση και την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (Ε.ΑΣ.Υ.Φ.).

Αφορμή οι μηδενικές μεταθέσεις συναδέλφων τους στις συμπληρωματικές ανακοινώσεις για την ενίσχυση Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Το ίδιο θέμα είχαν αναδείξει και οι συνάδελφοί τους στη Φωκίδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΣΥ Φθιώτιδας:

«Έπειτα από τις μηδενικές παροχές που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό στην 86η  ΔΕΘ για τον Έλληνα και την Ελληνίδα Αστυνομικό, ακόμα μια ψυχρολουσία ακολούθησε μέσα  σε λίγες μέρες από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τους συναδέλφους μας.  

Ο μηδενικός αριθμός έκτακτων - συμπληρωματικών μεταθέσεων για την ενίσχυση των  Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας που ανακοίνωσε το αρμόδιο όργανο του Αρχηγείου της  Ελληνικής Αστυνομίας, μη εγκρίνοντας αιτήματα μεταθέσεων, παραβιάζοντας το άρθρο 14 του  Π.Δ. 100/2003, στο οποίο αναφέρεται ότι για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων  λαμβάνονται υπ’ όψιν και οι αιτήσεις ακυρώσεων μεταθέσεων από τις τακτικές μεταθέσεις, αποτελεί ταφόπλακα στα όνειρα των συναδέλφων που περίμεναν στη σειρά για μια μετάθεση  στον τόπο συμφερόντων τους μετά από πολλά χρόνια αναμονής και συνάμα δημιουργεί  τεράστια ερωτηματικά για το αν η Ηγεσία ενδιαφέρεται για την εμπέδωση του αισθήματος  ασφαλείας στους πολίτες της Περιφέρειας.

Είπατε: "Δε θα σας ξεχάσουμε" και το κάνατε.

Σας απαντάμε: ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός σίγουρα δεν θα σας ξεχάσουν!! Και όπως λέει ο σοφός λαός μας, ‘’Ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή’’»