Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Από τα εγκαινία της Lamia Expo

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 19:24 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Από τα εγκαινία της Lamia Expo

Παραδοσιακές συνταγές και προϊόντας, εικόνες από τα ωραία μέρη και καλή διάθεση θα βρείτε μεταξύ άλλων στο περίπτερο του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στη «Lamia Expo».

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου και φωτογραφίες από την 1η ημέρα της έκθεσης:

«Οι πύλες της έκθεσης Lamia Expo άνοιξαν σήμερα με την τελετή των εγκαινίων και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Ήδη από το όμορφο περίπτερό μας, στο κτίριο Γ', πέρασαν επίσημοι προσκεκλημένοι της έκθεσης, συνάδελφοι και φίλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' & β' βαθμού, καθώς και παραγωγοί του Δήμου μας, ενώ το απόγευμα διοργανώσαμε εκδήλωση γαστρονομίας, όπου παρουσιάσαμε στο κοινό την παραδοσιακή συνταγή για Κουρκουτό και Χυλοπίτες με Τραχανά.

Έχουμε φορέσει την καλύτερή μας διάθεση και σας περιμένουμε, με μεγάλη χαρά, να σας κεράσουμε και να σας "συστήσουμε" τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση