Στα περίπτερα της «Lamia Expo 22» ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 14:22 Στα περίπτερα της «Lamia Expo 22» ο Γιάννης Οικονόμου

Την έκθεση «LamiaExpo» επισκέφτηκε το Σάββατο (24/9) ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί όλους τους εκθέτες και να συζητήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν τη δουλειά τους και με τους περισσότερους από αυτούς, το νέο ξεκίνημα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Όπως σημείωσε και στα εγκαίνια της έκθεσης ο Υφυπουργός, «η επιστροφή της επιχειρεί να καταστήσει και πάλι τη Λαμία και τη Φθιώτιδα εκθεσιακό σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα, μετουσιώνοντας σε πράξη τη δέσμευση της Κυβέρνησης, για την οποία αποτελεί κεντρική πολιτική η ανάπτυξη να μεταφράζεται προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Οικονόμου στα περίπτερα της «Lamia Expo 22».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση