Λαμία: Reunion μισό αιώνα μετά την αποφοίτηση!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 08:15 Λαμία: Reunion μισό αιώνα μετά την αποφοίτηση!
Πάνω από 50 παλιοί συμμαθητές συναντήθηκαν 51 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το εξατάξιο Α' Γυμνάσιο αρρένων Λαμίας.
 
Η τάξη του 1971 πραγματοποίησε το reunion της την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο κέντρο "Τεμπέλης" στο Γοργοπόταμο.
 
Οι περισσότεροι με γκρίζα, άσπρα ή χωρίς... μαλλιά, συνταξιούχοι, με παιδιά και εγγόνια! Όλα τα είχε αυτή η συνάντηση!
 
Ιδιότητες και ειδικότητες πολλές... όπως, ανώτατος δικαστικός, καθηγητής πανεπιστημίου, ναύαρχος, στρατηγοί ενόπλων δυνάμεων και ΕΛΑΣ, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, καθηγητές ανώτερης και μέσης εκπαίδευσης, δάσκαλοι, υπάλληλοι,ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες...
 
Η συναισθηματική φόρτιση, η ψυχική ευφορία, οι μαθητικές αναμνήσεις, το συγκινησιακό κλίμα παλιών φίλων - συμμαθητών, με αστεϊσμούς, υπέροχα εδέσματα, άφθονο κρασί και μπύρες, με χορό και κέφι, συνετέλεσαν στο να ζήσουμε υπέροχες στιγμές και να νοιώσουμε λίγο έφηβοι.
 
 
Βέβαια αποτίσαμε και φόρο τιμής στους 18 εκλιπόντες συμμαθητές μας...

Η ωραία αυτή συνεστίαση έφερε τη σφραγίδα του Νίκου Τσιγκόλη που είχε την ιδέα και διοργάνωσε τη συνάντηση, με τη βοήθεια και του Γιάννη Καντήλα.

«Να μας έχει ο Θεός γέρους!

Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε με χορούς κυκλωτικούς, πάντα ελεύθερους σαν ποταμούς.

Είθε να ξαναβρεθούμε σύντομα όπως υποσχέθηκε αλλήλοις...»
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση