Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκεφθείτε το περίπτερο του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στη «Lamia Expo»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 18:37 Επισκεφθείτε το περίπτερο του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στη «Lamia Expo»

Η έκθεση Lamia Expo 2022 οδεύει προς το τέλος της. Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας της αλλά και η τελευταία ευκαιρία, για όσους δεν προλάβατε, να επισκεφθείτε το μικρό μεν, γεμάτο προτάσεις και τοπικά προϊόντα δε περίπτερο του Δήμου μας.

Ένα περίπτερο που στήθηκε με αγάπη και μοναδικό σκοπό την προβολή του τόπου, των αξιοθέατων, των μουσείων και αρχαιολογικών συλλογών μας, καθώς και των παραγωγών του Δήμου μας, τα γνήσια προϊόντα των οποίων έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε.

Κάθε μέρα είμαστε παρόντες, μαζί με τους παραγωγούς μας, προκειμένου να υποδεχθούμε τους επισκέπτες από όλη την Στερεά Ελλάδα, και όχι μόνο, που μας έκαναν την τιμή να περάσουν από το περίπτερό μας. Όλοι εκεί, όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο και ένα κοινό μέλλον!

 Εχθές, σε μία ακόμη εκδήλωση γαστρονομίας, ετοιμάσαμε και προσφέραμε στους επισκέπτες της έκθεσης παραδοσιακές δαδιώτικες τηγανίτες, όπως τις έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας σε γιορτές αλλά και απλές καθημερινές. Τις τηγανίτες συνοδεύσαμε με τσίπουρο από το ρακαριό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου και έγιναν ανάρπαστες!

Στηρίζουμε τους παραγωγούς μας, διαφημίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας, τηρούμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, που αποτελούν την πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε σε κάθε ευκαιρία.

Δείτε φωτογραφίες: