Λαμία: Το σκασμένο λάστιχο τον έστειλε… φυλακή!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 08:03 Λαμία: Το σκασμένο λάστιχο τον έστειλε… φυλακή!

«Καμπάνα» στο Αυτόφωρο για το διαρρήκτη που είχε μπει σε σπίτι στην περιοχή της Τιθορέας…

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο διαρρήκτης που συνελήφθη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Τιθορέας από αστυνομικούς του ΑΤ Αμφίκλειας, την ώρα που πήγε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου του.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας του επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους, χωρίς η έφεση του να έχει αναστέλλουσα δύναμη και πήρε το δρόμο για Κατάστημα Κράτησης.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί μετά από «χτύπημα» σε σπίτι στην ανωτέρω περιοχή από το οποίο είχε κλέψει από τηλεόραση μέχρι πετρογκάζ!

Στάθηκε όμως άτυχος καθώς λίγα μέτρα από το σπίτι που διέρρηξε, έπαθε λάστιχο κι αναγκάστηκε να το αφήσει κρύβοντας προσωρινά τα κλοπιμαία στη γύρω βλάστηση.

Εντοπίστηκε όμως από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης που τον έστειλε φυλακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση