Έφοδος της Αστυνομίας και συλλήψεις για ρευματοκλοπή στην Ανθήλη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 15:54 Έφοδος της Αστυνομίας και συλλήψεις για ρευματοκλοπή στην Ανθήλη

Βεβαιώθηκαν ακόμη 16 παραβάσεις του Κώδικα Οδική Κυκλοφορίας…

Στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη, πραγματοποίησε την Τετάρτη (28/9) το πρωί, επιχείρηση η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

• συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διότι όπως διαπιστώθηκε προέβαιναν σε παράνομη ηλεκτροδότηση των οικιών τους, από παρακείμενους στύλους του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ,

• προσήχθησαν δύο (2) άτομα,

• ελέγχθηκαν 69 άτομα,

• ερευνήθηκαν 27 οικίες και πρόχειρα καταλύματα,

• ελέγχθηκαν - ερευνήθηκαν 28 οχήματα και

• βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και δύο Ο.Π.Κ.Ε. αυτής, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ σε αυτή συνέδραμε αρμόδιο κλιμάκιο του τεχνικού τομέα του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση