Άλλαξε ο πεζόδρομος στην Ελάτεια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 19:56 Άλλαξε ο πεζόδρομος στην Ελάτεια

Ανάρτηση σχετικά με τις εργασίες που έγιναν στον πεζόδρομο στην Ελάτεια, έκανε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Τα νέα χρώματα και .. αρώματα δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα…

«Έναν "αλλαγμένο" πεζόδρομο, πιο πράσινο και πιο όμορφο, θα διασχίζουν από σήμερα οι κάτοικοι και επισκέπτες της Ελάτειας, μετά τις παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε ο Δήμος μας κατόπιν εισήγησης του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ελάτειας.

Απομακρύναμε τα προϋπάρχοντα παρτέρια, αποκαταστήσαμε τις ζημιές στον πεζόδρομο, φυτεύσαμε μανόλιες, οι οποίες μόλις ανθίσουν θα γεμίσουν τον πεζόδρομο με χρώματα και αρώματα και φέραμε αέρα ανανέωσης σε ένα κεντρικό σημείο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Ελάτειας.

Επιμένουμε σε έναν περιποιημένο Δήμο, φροντίζουμε την εικόνα των χωριών μας και προσπαθούμε συνεχώς να αναδεικνύουμε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και τους κοινόχρηστους χώρους μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση