Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Την έπιασε από το λαιμό για τις... κότες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 09:35 Φθιώτιδα: Την έπιασε από το λαιμό για τις... κότες! ΦΩΤΟ INTIME

Στο αυτόφωρο 61χρονος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε γειτόνισσά του…

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών κατά συγχώνευση με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 60 ημερήσιων μονάδων προς 10 ευρώ, επέβαλλε το Μονομελές Αυτόφωρο  Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε 61χρονο από χωριό της Λοκρίδας που είχε συλληφθεί για επίθεση σε βάρος 63χρονης γειτόνισσάς του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 61χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (26/9) μετά από καταγγελία της 63χρονης για πρόκληση σωματικών βλαβών, όταν εκείνη είχε πάει σε οικόπεδό της να περιποιηθεί τις κότες της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της παθούσας την έπιασε από το λαιμό και την έβρισε χυδαία γιατί τον ενοχλούσαν οι κότες που έχει κοντά στο σπίτι του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 61χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι εκείνη τον έβρισε όταν της έκανε παρατήρηση για τη μυρουδιά που αναδύεται από το κοτέτσι που διατηρεί πλησίον της οικίας του.

Ο 61χρονος τελικά κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο για ελαφρά σωματική βλάβη, καθώς και για την κατηγορία της εξύβρισης. Επιπλέον τιμωρήθηκε και για ένα μαχαίρι που βρέθηκε επάνω του, τη στιγμή που συνελήφθη.