Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητέρα μαθητή μπούκαρε με μαχαίρι σε σχολείο και απειλούσε – «Θα σας κάψω ζωντανούς»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 08:16 Μητέρα μαθητή μπούκαρε με μαχαίρι σε σχολείο και απειλούσε – «Θα σας κάψω ζωντανούς»

Πρωτοφανής αναστάτωση επικράτησε σε σχολείο του Βόλου σήμερα το πρωί, όταν μία 42χρονη γυναίκα εισήλθε στο σχολείο και φώναζε και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη μπήκε στο γραφείο των καθηγητών και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί πως θα κάψει το σχολείο.

Ο διευθυντής προσπάθησε να οδηγήσει την γυναίκα στο γραφείο του προκειμένου να την ηρεμήσει, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν η 42χρονη ήρθε στο σχολείο για να υπερασπιστεί τον γιο της.

«Μία μητέρα μαθητή που δεν ήταν στο σχολείο μας, ενός άλλου σχολείου, μπήκε στο σχολείο μας και απείλησε και τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ότι πειράζουν τον γιο τους και ότι θα μας κάψει το σχολείο, θα ρίξει χειροβομβίδες, θα βάλει βόμβα. Πήδηξε τα κάγκελα. Μπούκαρε γιατί θεωρεί ότι μαθητές του σχολείου μας ενοχλούν τον γιο της. Είδαν το μαχαίρι και μετά, όταν συνελήφθη από την ασφάλεια του Βόλου, το βρήκαν στην τσάντα της», είπε ο διευθυντής του σχολείου στο MEGA.

«Μπήκε μία μητέρα μέσα, προφανώς από ότι καταλαβαίνω πήδηξε από τα κάγκελα με κάποιο τρόπο, με βίαιο τρόπο, μπήκε μέσα στο σχολείο κυνηγώντας τα παιδιά, φωνάζοντας και βρίζοντας και απειλώντας παιδιά, δασκάλους, καθηγητές και τα πάντα. Κάποια παιδιά, την πρώτη φορά που μπήκε, είπαν ότι είχε μαχαίρι, το οποίο οι δάσκαλοι δεν ξέρω κατά πόσο το είδαν αυτό, μετά τα κλείσανε μέσα, ξανά βγήκανε, ξανά μπήκε αυτή και τους κυνηγούσε, τους έβριζε, τους απειλούσε», δήλωσε μητέρα μαθητή του σχολείου.

Όπως τόνισε η μητέρα, η 42χρονη φώναζε πως θα βάλει φωτιά στο κτίριο, γιατί το παιδί της είχε κάποιο θέμα με κάποια παιδιά από το σχολείο, και οι καθηγητές έκλεισαν τα παιδιά στην αίθουσα.

Δείτε βίντεο: