Εύβοια: Ψάχνουν με αγωνία τον άνθρωπό τους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 08:32 Εύβοια: Ψάχνουν με αγωνία τον άνθρωπό τους

Έφυγε με το τζιπ του από το σπίτι του στους Κήπους Κύμης την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 16:00’ κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Ο λόγος για τον 43χρονο Χρήστο Παπαϊωάννου τον οποίο ψάχνουν με αγωνία οι δικοί του άνθρωποι. Μάλιστα ο αδερφός του Γιάννης πραγματοποίησε σήμερα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι.

Εκφράζονται φόβοι για ατύχημα με το όχημα που οδηγούσε, έχοντας πιθανότατα κατεύθυνση από Μονόδρι προς Χαλκίδα, για αυτό ζητούν από τους πολίτες να προσέξουν σημάδια σε απόκρημνα σημεία που να παραπέμπουν σε εκτροπή.

Η ανάρτηση του αδερφού του:

«Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση του αδελφου μου ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,  43 ετών, την 28/09/22 και ωρα 16:00 εξαφανίστηκε απο την περιοχή του Μονοδρίου με κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Αν δείτε κάτι παράξενο στην διαδρομή όπως απότομο φρενάρισμα που έχει αφήσει μαυρίλα στο οδόστρωμα ή σπασμένα κλαδιά στο πλαι του δρόμου ενημερώστε τις αρχές για έρευνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση