Έρχονται ισχυροί άνεμοι - Μην παρκάρετε αυτοκίνητα κάτω από δέντρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 09:06 Έρχονται ισχυροί άνεμοι - Μην παρκάρετε αυτοκίνητα κάτω από δέντρα

Ο καιρός κάνει τα… τερτίπια του, με τον Σάκη Αρναούτογλου να χτυπάει καμπανάκι, για σήμερα Κυριακή, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Ο Σάκης Αρναούτογλου λοιπόν προειδοποιεί ότι σήμερα θα πρέπει να μην παρκάρουμε τα αυτοκίνητα κάτω από μεγάλα δέντρα, καθώς θα υπάρχουν πολύ ισχυροί βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι. Οι μοτοσυκλετιστές επίσης είναι προσεκτικοί στις ξαφνικές ριπές των ανέμων, υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς σε περιοχές με μεγάλη ανομβρία.

Σε ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά. «Όπως σας είχα ενημερώσει μέρες πριν από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ -ΠΑΡ 16:45 & 22:00 – Προσοχή στους κατά τόπους (περιοχές με τα πορφυρά χρώματα) πολύ ισχυρούς βόρειους – βορειοδυτικούς ανέμους την Κυριακή 2 Οκτώβρη!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση