Λήστεψαν κατάστημα του ΟΠΑΠ με ψεύτικο πιστόλι αλλά δεν πήγαν μακριά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 13:10 Λήστεψαν κατάστημα του ΟΠΑΠ με ψεύτικο πιστόλι αλλά δεν πήγαν μακριά (ΦΩΤΟ)

Η «εκδρομή» στην Ερέτρια τους έστειλε στο κρατητήριο…

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν πολύ γρήγορα οι τρεις δράστες ένοπλης ληστείας το βράδυ του Σαββάτου (1/10) σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 20:00’, όταν δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον υπάλληλο ποσό περίπου 1.000 ευρώ και επιχείρησαν να εξαφανιστούν.

 Η κινητοποίηση όμως των Αστυνομικών, της Β’ ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Πρόκειται για τρία νεαρά άτομα 21 έως 22 ετών, που φέρονται ως κάτοικοι Αττικής. Ίσως το πέρασαν ότι η «επιχείρηση» που θα έκαναν στην επαρχία, ήταν… εκδρομή, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκαν με χειροπέδες!

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τους δύο εξ αυτών μέσα στο καινούριο τους αυτοκίνητο, το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας «τσίμπησαν» τον τρίτο της παρέας που προσπάθησε να διαφύγει πεζός σε περιοχές που γνώριζαν πολύ καλά.

Επιπλέον βρέθηκε πάνω τους και κατασχέθηκε το ποσό που έκλεψαν το οποίο κι επεστράφη στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά και το πιστόλι της ληστείας που αποδείχθηκε replica.

Μαζί τους οι νεαροί φέρεται να είχαν και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία επίσης κατασχέθηκε, όπως και είδη ένδυσης και υπόδησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση