Δράσεις αισθητικής αναβάθμισης από το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 13:30 Δράσεις αισθητικής αναβάθμισης από το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Διαβάστε το δελτίο τύπου από το Διευθυντή Επαμ. Βεργιόγλου και τους εκπαιδευτικούς του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας σχετικά με δράσεις αισθητικής αναβάθμισης.

«Ο σύλλογος Διδασκόντων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων του σχολείου καθιερώνουν μια σειρά εθελοντικών δράσεων αισθητικής αναβάθμισης των Σχολικών χώρων.

Δράση 1η

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, από 7πμ έως 7μμ, γονείς και εκπαιδευτικοί βάφουμε  όλες τις αίθουσες  του Σχολείου εσωτερικά.

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μετά από πρόταση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου και τη θετική ανταπόκριση του Δήμου Λαμιέων.

Καλούμε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα και τη θέληση, να συμμετάσχουν στη δράση αυτή! Στα παιδιά μας αξίζει ένα σχολικό περιβάλλον καθαρό, όμορφο, ταιριαστό με τη δημιουργική τους φαντασία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση