Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Τούμπαρε για να σώσει ζωές - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 09:12 Φθιώτιδα: Τούμπαρε για να σώσει ζωές - ΦΩΤΟ

«Κανείς δεν σταμάτησε να βοηθήσει...», λέει με παράπονο και πικρία ο 34χρονος οδηγός στο LamiaReport, που στην προσπάθειά του να αποφύγει θανατηφόρο τροχαίο έριξε έξω το φορτηγό. 

Ήταν την Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι όταν ο οδηγός της νταλίκας, που βλέπετε τουμπαρισμένη στις φωτογραφίες, είχε φορτώσει βαμβάκι από την περιοχή του Δομοκού και ξεκίνησε για τη Βοιωτία, όπου ήταν ο προορισμός του.

Ξαφνικά στην περιοχή του "Δρούγου" βλέπει ένα λευκό ΙΧ να πατάει τη διπλή διαγράμμιση και να έρχεται κατά πάνω του.

«Πάτησα κόρνα και έκανα όσο δεξιά μπορούσα. Ήξερα ότι κινδυνεύω αλλά δεν μπορούσα να τον μαζέψω από κάτω, γιατί όσοι ήταν μέσα στο ΙΧ θα ήταν νεκροί. Τελικά αυτοί σώθηκαν κι εγώ βρέθηκα τουμπαρισμένος. Ούτε ο οδηγός του λευκού ΙΧ σταμάτησε, ούτε κανείς άλλος για να με βοηθήσει. Ακόμη και συνάδελφοι επαγγελματίες που πέρασαν δεν σταμάτησαν να ρωτήσουν αν είμαι καλά κι αν θέλω κάποια βοήθεια. Μόνος μου βγήκα από το φορτηγό και ειδοποίησα την αστυνομία. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι έσωσα κάποιες ανθρώπινες ζωές, όμως έχω και παράπονο γιατί και αυτοί που σώθηκαν, αλλά και πολλοί άλλοι αδιαφόρησαν. Κινδύνεψε η ζωή μου και κατέστρεψα την περιουσία μου, καλό θα είναι λοιπόν αν κάποιοι δεν γνωρίζουν να μην σχολιάζουν ότι τους κατέβει....», λέει ο 34χρονος οδηγός της νταλίκας στο LamiaReport.

Δείτε εικόνες από το σημείο του τροχαίου: