Το Κοιμητήριο έγινε… αγνώριστο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 17:09 Το Κοιμητήριο έγινε… αγνώριστο (ΦΩΤΟ)

Το ευχαριστώ τον ανθρώπων της Γιαννιτσούς προς το Δήμο Μακρακώμης…

Διαβάστε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή σχετικά με τον καθαρισμό που έγινε στο Κοιμητήριο της Κοινότητας Γιαννιτσούς.

«Με την παρούσα επιστολή, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Γιαννιτσούς, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μακρακώμης κ. Λιτοσελίτης Δημήτριος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιαννιτσούς κ. Σακελλάρης Κωνσταντίνος, Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, προς το Δήμο Μακρακώμης και ειδικά στον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Κοντογεώργο Παναγιώτη, υπεύθυνο καθαριότητας στον Δήμο, για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου μας που κυριολεκτικά έγινε αγνώριστο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργάτες του Δήμου και στη συγχωριανή μας κ. Σμαντλή Νίκη, που ήταν παρούσα όλες τις ημέρες στο κοιμητήριο».

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση