Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαβράκι έβγαλε το μεταμεσονύχτιο μπλόκο της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 20:00 Λαβράκι έβγαλε το μεταμεσονύχτιο μπλόκο της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν 102 γραμμάρια ηρωίνης και το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει στη Θήβα όπου κι ακινητοποιήθηκαν από βλάβη…

Δύο άνδρες ηλικίας 36 και 4 3ετών, συνελήφθησαν το Σάββατο (01-10-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θήβα, από Αστυνομικούς της Α' Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είχαν προορισμό την Άμφισσα, όμως στην Θήβα το αυτοκίνητό τους έπαθε βλάβη κι αναζήτησαν ταξί για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Φτάνοντας με το ταξί πλέον, σε σημείο όπου οι αστυνομικοί είχαν μπλόκο για ελέγχους, ένας εξ αυτών που καθόταν στο πίσω κάθισμα, απέρριψε στο οδόστρωμα μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία. Οι αστυνομικοί είδαν την κίνηση αυτή και μάζεψαν το σακουλάκι που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, άκοπη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους (102) γραμμαρίων που κατασχέθηκε.

Από τους Αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το αυτοκίνητο, που επέβαιναν αρχικά οι δύο άνδρες, ιδιοκτησίας του ενός και το οποίο είχαν σταθμεύσει σε περιοχή της Θήβας λόγω της μηχανικής βλάβης που αναφέραμε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.