Ανάρτηση πρώτων πινάκων μοριοδότησης υπαγομένων στην προστασία του Ν. 2643/1998

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 10:53 Ανάρτηση πρώτων πινάκων μοριοδότησης υπαγομένων στην προστασία του Ν. 2643/1998

Οι ενστάσεις «θεραπείας» με την νέα καταληκτική ημερομηνία…

Στον ιστότοπο καθώς και στο κατάστημα τουΚΠΑ2 Λαμίας της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), παραμένουν αναρτημένοι οι πρώτοι πίνακες μοριοδότησης των υπαγομένων στην προστασία του Ν.2643/98. 

Στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις θεραπείας (ενστάσεις), στις αντίστοιχες Υπηρεσίες της ΔΥΠΑ (στις οποίες έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους), μέχρι τις 24/10/2022.

Για το παραδεκτό της υποβολής αιτήσεως θεραπείας κατατίθεται μαζί με την αίτηση θεραπείας παράβολο υπέρ του Δημοσίου ίσο με 10 ευρώ, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παράβολου (e-Παράβολο) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, εισερχόμενοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo, επιλέγοντας κατόπιν ανά πεδίο τα ακόλουθα: «Φορέας Δημοσίου: Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Ο.Α.Ε.Δ.», «Κατηγορία Παράβολου: Υποβολή Ένστασης σε προκηρύξεις του ν. 2643/1998», «Τύπος Παράβολου: [8153] Υποβολή Αίτησης Θεραπείας επί αποτελ. προκηρύξεων».

Οι αιτήσεις θεραπείας υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε ταχυδρομικά μέσω συστημένου φακέλου απευθυνόμενο προς: ΚΠΑ2 Λαμίας Στυλίδος 93 Μεγάλη Βρύση Λαμίας Τ.Κ. 35100, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου τρίτου στην ως άνω διεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κύριο Ι. Νικολάου προϊστάμενο ΚΠΑ2 Λαμίας στο τηλέφωνο 2231045626 και την κα Παρδάλη Όλγα στα τηλ. 2231044381.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση