Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σύγκρουση στο κέντρο δημιούργησε μποτιλιάρισμα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 14:27 Λαμία: Σύγκρουση στο κέντρο δημιούργησε μποτιλιάρισμα (ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς υλικές οι ζημιές…

Ένα ακόμη τροχαίο στη διασταύρωση Πατρόκλου με Βύρωνος, έμελλε να κλείσει το δρόμο για περίπου 20 λεπτά και να δημιουργήσει μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Λαμίας.

Το ατύχημα συνέβη ακριβώς στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (4/10), σε ώρα δηλαδή αιχμής. Το Ford παραβίασε το STOP της Βύρωνος και χτύπησε το SAAB που κατέβαινε κανονικά την Πατρόκλου.

Σημειώνουμε ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιο παρκαρισμένο όχημα ψηλά στη γωνία μικραίνοντας το ωφέλιμο πλάτος της οδού. Την συγκεκριμένη ώρα υπήρχε στο σημείο ένα σμαρτάκι, το οποίο έσπευσε να απομακρύνει ο ιδιοκτήτης του.

Γεγονός είναι ότι για 18 λεπτά έκλεισε το σημείο, καθώς σχεδόν ακινητοποιήθηκε το 2ο όχημα που δέχτηκε τη σύγκρουση στη δεξιά ρόδα.

Επιπλέον ο/η ιδιοκτήτης του 1ου οχήματος καθυστέρησε να φέρει τα νομιμοποιητικά έγγραφα και δεν μπορούσε να γίνε η καταγραφή.

Δημιουργήθηκαν ουρές και στις δύο οδούς μέχρι πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, που ανέλαβε και την καταγραφή, να μετακινήσει τα δύο οχήματα.

Να σημειώσουμε ότι μερικά λεπτά νωρίτερα, αγροτικό που προσπάθησε να παρκάρει στο σημείο, ανέβηκε πάνω σε μηχανάκι προκαλώντας του ζημιά στην μπροστινή ρόδα.