Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θύμιος Καραΐσκος διέγραψε τον Μιχάλη Κορδολέμη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 09:52 Ο Θύμιος Καραΐσκος διέγραψε τον Μιχάλη Κορδολέμη

Στη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Κορδολέμη από την από την πλειοψηφούσα  Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ-Περήφανη Πόλη», προχώρησε την Τρίτη (4/10) ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

Ήταν κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ η συμπόρευση του Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Κορδολαίμη με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Το ποτάμι όμως φαίνεται πως ξεχείλισε και με απόφαση που έλαβε η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη «ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» αποφάσισε ομόφωνα τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου γιατί παραβιάζει τις βασικές αρχές της παράταξης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Κορδολέμης είχε εκλεγεί ως πρώτος  αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Θύμιου Καραΐσκου και ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος, όταν «έφυγε» ο Θανάσης Αργύρης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της διαγραφής του Μιχάλη Κορδολαίμη:

« Η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη «ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», κατά την ειδική συνεδρίαση της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Κορδολέμη, από μέλος της, σε συνέχεια της δημόσιας τοποθέτησής του, με την οποία παραβιάζει τις βασικές αρχές της παράταξης.

Ήδη για το σκοπό αυτό, ο επικεφαλής της παράταξης, το μεσημέρι της 4ης Οκτωβρίου 2022, απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία θέτει εκτός παράταξης τον κ. Κορδολέμη».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
και ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ