Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Φλεγόμενη Θάλασσα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 16:05 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Φλεγόμενη Θάλασσα»

«Φλεγόμενη Θάλασσα», «Ο Κοτολαγός» και «Η Πρόσκληση» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλονται η παιδική ταινία «Ο Κοτολαγός» και η περιπέτεια «Φλεγόμενη Θάλασσα». Στην Αίθουσα 2 η ταινία τρόμου «Η Πρόσκληση».

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Φλεγόμενη Θάλασσα».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Φλεγόμενη Θάλασσα», «Ο Κοτολαγός» και «Η Πρόσκληση» ξεκινούν από την Πέμπτη (6/10).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (8/10) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Φλεγόμενη Θάλασσα»

Περίληψη
To 1969, η νορβηγική κυβέρνηση ανακοινώνει την ανακάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως, στη γειτονική Βόρεια Θάλασσα, ξεκινώντας μια προσοδοφόρα περίοδο υπεράκτιας εξόρυξης. 50 χρόνια αργότερα, αρχίζουν να εκδηλώνονται οι περιβαλλοντολογικές συνέπειες – έχει ανοίξει μια ρωγμή στον πυθμένα της θάλασσας που προκαλεί την κατάρρευση μιας εξέδρας εξόρυξης. Μια ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων και η χειρίστρια υποβρυχίων Σοφία, σπεύδει να ερευνήσει για τους αγνοούμενους και να καθορίσει την αιτία της ζημιάς, αλλά ανακαλύπτει ότι αυτό είναι απλώς η αρχή μιας πιθανής αποκαλυπτικής καταστροφής. Ενώ εκκενώνονται οι εξέδρες, ο σύντροφος της Σοφία, ο Στίαν, παγιδεύεται στον βυθό της θάλασσας και η Σοφία πρέπει να καταδυθεί για να τον σώσει.
 

Σκηνοθεσία: John Andreas Andersen
Ηθοποιοί: Kristine Kujath Thorp, Henrik Bjelland, Rolf Kristian Larsen, Anders Baasmo, Bjοrn Floberg, Anneke von der Lippe, Ane Skumsvoll

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ο Κοτολαγός»

Περίληψη
Η ταινία ακολουθεί έναν νεαρό ήρωα γεννημένο μισό κοτόπουλο, μισό λαγό. Πρόθυμος να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τις διαφορές του, έχει εμμονή με την περιπέτεια, παρά την αδεξιότητά του. Η απόδειξη ότι μπορείς να είσαι αποδεκτός και αγαπητός μέσα από τις ιδιαιτερότητές σου.

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Μπένζαμιν Μουσκέ
Ηθοποιοί (φωνές):

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Η Πρόσκληση»

Περίληψη
Μετά το θάνατο της μητέρας της και έχοντας μείνει μόνη στον κόσμο, η Evie (Nathalie Emmanuel) κάνει τεστ DNA και ανακαλύπτει πως έχει έναν μακρινό ξάδελφο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζε. Όταν η νέα της οικογένεια την προσκαλεί σε έναν χλιδάτο γάμο στην αγγλική εξοχή, αρχικά σαγηνεύεται από τον αριστοκράτη οικοδεσπότη, όμως σύντομα βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη επιβίωσης καθώς πίσω από την οικογενειακή ιστορία αποκαλύπτονται διεστραμμένα μυστικά και προθέσεις.

Σκηνοθεσία: Τζέσικα Μ. Τόμσον
Ηθοποιοί: Νάταλι Εμάνουελ, Τόμας Ντόχερτυ, Στέφανι Κορνίλιουσεν, Αλάνα Μπόντεν, Κόρτνι Τέιλορ, Χιου Σκίνερ, Σον Πέρτουι

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Ο Κοτολαγός» στις 18:45 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1
  • «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» στις 21:00 στην Αίθουσα 1
  • «Η Πρόσκληση» στις 19:15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.