Κερδίστε προσκλήσεις για το ματς Λαμία - Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 08:23 Κερδίστε προσκλήσεις για το ματς Λαμία - Παναθηναϊκός

ΔΑΚ Λαμίας "Αθανάσιος Διάκος"

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (Κυριακή 16/10, 19:30’) σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Το LamiaReport εξασφάλισε προσκλήσεις για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό του LamiaReport δες την παρακάτω δημοσίευση:

 

Βασική προϋπόθεση να είστε κάτοικος Φθιώτιδας, σύμφωνα και με την αστυνομική σας ταυτότητα που θα επιδείξετε για την παραλαβή της.

Θα χρειαστεί επίσης εκτός από το ονοματεπώνυμό σας και το ΑΜΚΑ.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκληση την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου από τα γραφεία της ομάδας Πλατεία Ελευθερίας 3 (1ος όροφος τηλ. 22310 46506).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση