Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: «Νομίσαμε ότι είναι βόμβα» - Τρόμος από ρήξη ελαστικού φορτηγού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 08:16 Λαμία: «Νομίσαμε ότι είναι βόμβα» - Τρόμος από ρήξη ελαστικού φορτηγού (ΦΩΤΟ)

Πετάχτηκαν κομμάτια από τον προφυλακτήρα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς…

Τρομοκρατήθηκαν περαστικοί και περίοικοι στην οδό Κύπρου στο ύψος με την οδό Γραβιάς (πριν τη διασταύρωση με την κεντρική οδό Αθηνών), όταν λάστιχο από μεγάλο φορτηγό,  που περίμενε στα φανάρια, έσκασε στη μέση του δρόμου!

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) την ώρα που είχαν τελειώσει τα σχολεία και υπήρχε σημαντική κίνηση στο δρόμο.

Ο θόρυβος ήταν σαν να έσκασε βόμβα, ενώ το γεγονός ότι πετάχτηκαν και κομμάτια από τον προφυλακτήρα που κάλυπτε το σκασμένο ελαστικό, προκάλεσε μεγαλύτερο φόβο στους πολίτες που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβη!

«Πραγματικά νομίσαμε ότι ήταν βόμβα. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι ήταν αυτός ο τρομακτικός θόρυβος και δεν ξέραμε τι να κάνουμε για να προστατευθούμε», είπε στο LamiaReport, διερχόμενος πολίτης που βρέθηκε στο σημείο την ώρα που έσκασε το λάστιχο.

Να σημειώσουμε ότι από την οδό Κύπρου έτυχε να περνά εκείνη την ώρα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που σταμάτησε να ελέγξει αν χρειαζόταν κάποιος βοήθεια.

Ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ το μεγάλο όχημα ακινητοποιήθηκε στο σημείο εωσότου τακτοποιηθεί το σκασμένο ελαστικό.