Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 08:14 Λαμία: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το ένα από τα δυο αυτοκίνητα πήρε φωτιά και το έσβησαν με πυροσβεστήρες διερχόμενοι οδηγοί - Πανικός επικράτησε στο σημείο του τροχαίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 9:00΄   το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, μετά την αερογέφυρα του Σταυρού, στο ύψος των κέντρων διασκέδασης "Πασιάκος" και "Αρίων Palace" .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα, ένα Fiat και ένα Hyundai συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Μετά τη σύγκρουση το Fiat στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, έπεσε στο χαντάκι, ενώ στο Hyundai εκδηλώθηκε πυρκαγιά. 

Νεκρός είναι ένας 83χρονος Λαμιώτης, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο Fiat και δυστυχώς πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του επί τόπου. Σοβαρά τραυματίστηκε και η 72χρονη σύζυγός του, που οδηγούσε το Fiat.

Σοβαρά επίσης τραυματίστηκε και ο 44χρονος οδηγός του Hyundai, ο οποίος είναι Αλβανικής υπηκοότητας.

«Ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπαμ και βγήκαμε στο δρόμο. Το ένα αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας και άλλοι οδηγοί κατάφεραν να το σβήσουν με πυροσβεστήρες, πριν καεί ολοσχερώς.

Στο Fiat ήταν εγκλωβισμενη η ηλικιωμένη οδηγός την οποία απεγκλώβισαν σοβαρά τραυματισμένη οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ. Δυστυχώς ο σύζυγος της που ήταν στη θέση του συνοδηγού είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του Hyundai....», είπε ένας από τους οδηγούς που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο του τροχαίου.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του τροχαίου.

Δείτε και φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου.