Σημαντικές παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 15:06 Σημαντικές παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων

Ο αναλυτικός απολογισμός του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Κερπινιώτη…

Αναλυτική κατάσταση με το πλήθος των παρεμβάσεων που πραγματοποίησαν τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων και στα 54 Κοιμητήρια, παρέδωσε στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (24/10), ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη λειτουργία τους, Κώστας Κερπινιώτης.

Κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά, όπως για πρώτη φορά έχουν γίνει τόσες πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις στους ιερούς αυτούς χώρους, που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν.

Συγκεκριμένα στις Δημοτικές Ενότητες Γοργοποτάμου, Λιανοκλαδίου, Υπάτης και στη Δημοτική Ενότητα Λαμιέων με έμφαση στην Ξηριώτισσα, που αποτελεί και το μεγαλύτερο Κοιμητήριο του Δήμου, έχουν υλοποιηθεί εκτεταμένες παρεμβάσεις οι οποίες αφορούν ασφαλτοστρώσεις χωμάτινων σημείων, κοπή κλαδιών, χόρτων και δέντρων όπου απαιτήθηκε, απομάκρυνση τόνων από απόβλητα και μπάζα, επέκταση ή εγκατάσταση νέων δικτύων ύδρευσης, νέους κάδους απορριμμάτων και φυσικά τακτοποίηση όλων των χώρων εσωτερικά και περιμετρικά.

«Στην εικόνα των 54 κοιμητηρίων σήμερα αποτυπώνεται την οργανωμένη και συστηματική δουλειά που έχει γίνει με την εποπτεία και συμβολή του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Κερπινιώτη, ο οποίος από την πρώτη ημέρα ανάθεσης των καθηκόντων του από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο έχει εργαστεί εντατικά για τη βελτίωση της όψης και του περιβάλλοντα χώρου των κοιμητηρίων», σημειώνεται σε δελτίο τύπου του Δήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση