Κάρυστος: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων του ναυαγίου στο Στενό Καφηρέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 09:18 Κάρυστος: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων του ναυαγίου στο Στενό Καφηρέα

Στο μοιραίο σκάφος επέβαιναν 68 άτομα και έχουν διασωθεί μόλις 12…

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες της Τρίτης (15/11) η Λιμενική Αρχή Καρύστου, για την ύπαρξη σορού άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Νοτίου Ευβοϊκού.

Ο άνδρας, είχε ύψος περίπου 1.80, ηλικία απροσδιόριστη, ενώ έφερε γαλάζιο παντελόνι φόρμας και γαλάζια μπλούζα. Αν και δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία, όλα συγκλίνουν ότι είναι ένα ακόμη θύμα του ναυαγίου που σημειώθηκε την 1η Νοεμβρίου στο Στενό Καφηρέα, όταν σκάφος βυθίστηκε παρασύροντας στα νερά του νότιου Ευβοϊκού 68 άτομα.

Από αυτά διασώθηκαν 12 άτομα, όλοι άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος. Δυστυχώς από τους αγνοούμενους έχουν βρεθεί και ανασυρθεί 29 σοροί ανάμεσά τους και πέντε μικρά παιδιά (3 αγόρια και 2 κορίτσια).

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση