Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ των δικηγόρων στο Χρήστο Σταϊκούρα για το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 08:10 Το ευχαριστώ των δικηγόρων στο Χρήστο Σταϊκούρα για το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας

Προκηρύσσεται το έργο που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια…

Την απόλυτη ικανοποίηση του εκφράζει ο δικηγορικός κόσμος της Φθιώτιδας για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την προκήρυξη του έργου του νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.

Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, ένα χρόνιο αίτημα του ΔΣ Λαμίας και του Δικαστικού κόσμου, γίνεται πραγματικότητα.

Το νέο κτίριο θα καλύπτει χώρο 15.000 τετραγωνικών στεγάζοντας το Εφετείο, την Εισαγγελία Εφετών, το Πρωτοδικείο, την Εισαγγελία Πρωτοδικών, το Διοικητικό Πρωτοδικείο, το Πταισματοδικείο, το Ειρηνοδικείο και το Γραφείο Κοινωνικής Αρωγής.

Η σύμβαση σύμπραξης καλύπτει περίοδο 30 ετών, εκ των οποίων 3 εκτιμάται πως θα αφορούν την κατασκευαστική περίοδο και 27 έτη την περίοδο λειτουργίας και συντήρησης.

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη χαιρετίζει το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Το Δ.Σ. του Δ.Σ.Λ εκφράζει την ικανοποίηση και την χαρά του για την παραπάνω εξέλιξη, δεδομένου ότι, ένα πάγιο χρόνιο αίτημα του δικηγορικού κόσμου της Φθ/δας έχει αίσια κατάληξη, μετά από επίμονη προσπάθεια πολλών ετών από μέρους του δικηγορικού κόσμου του τόπου μας, η οποία όμως θα ήταν ατελέσφορη χωρίς το άμεσο ενδιαφέρον, την συνεχή, επίμονη και άοκνη προσπάθεια του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, για την οποία επίσης το ΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του