Καραΐσκος: Αναγκαίο το έργο του κυκλικού κόμβου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 07:57 Καραΐσκος: Αναγκαίο το έργο του κυκλικού κόμβου

Σε 10 ημέρες θα δοθεί σε κυκλοφορία και το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις…

Το εργοτάξιο κατασκευής του νέου κυκλικού κόμβου στην είσοδο της Λαμίας στην οδό Θερμοπυλών με Βασιλικών, καθώς και τους επαγγελματίες της περιοχής, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (17/11) ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος.

Μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών και συνάντησαν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται πλησίον και διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του ενός ρεύματος κυκλοφορίας.

Ο Δήμαρχος επισήμανε την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου, αλλά και την ισχυρή βούληση της δημοτικής αρχής για περάτωσή του στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα των δύο μηνών, με τη δέσμευση επίσης στο επόμενο 10ημερο να έχει αρθεί ο αποκλεισμός και του έτερου ρεύματος κυκλοφορίας, που έχει δημιουργήσει και τα προβλήματα στις επιχειρήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Το έργο προβλέπει ισόπεδο κόμβο Kυκλικής Κίνησης (K3) στη διασταύρωση μεταξύ των οδών Θερμοπυλών, Γεννηματά, Γιαννιτσιώτη, Δερβενακίων και Βασιλικών, με κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε αυτόν, καθώς και στην οδό Γιαννιτσιώτη μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Μιχάλη Παπαμαύρου.

Η διαμόρφωση του κυκλικού κόμβου, προβλέπει μεταξύ άλλων, την κατασκευή ραμπών για την πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), την κατασκευή οδηγού όδευσης τυφλών με τις ειδικές πλάκες που απαιτούνται για το σκοπό αυτό, καθώς και την προσαρμογή με τα υφιστάμενα πεζοδρόμια, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόοδο του έργου και την επίσκεψη Καραΐσκου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση