Κοτρωνιάς: Επιτέλους! Το τραίνο θα σφυρίξει την Κυριακή στο Σ.Σ. Μώλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 08:02 Κοτρωνιάς: Επιτέλους! Το τραίνο θα σφυρίξει την Κυριακή στο Σ.Σ. Μώλου

Το πρώτο δρομολόγιο που θα σταματήσει στο νέο σταθμό είναι γεγονός…

Ευχάριστα νέα από τις επαφές και τις συναντήσεις του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά με τον Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά.

Όπως αναφέρει ο κ. Κοτρωνιάς έλαβε την ενημέρωση από τον ΓΓ του Υπουργείου ότι, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία του σιδηροδρομικού σταθμού του Μώλου, αφού θα κάνει σε αυτόν στάση το πρώτο διερχόμενο δρομολόγιο.

Ο βουλευτής σε δήλωσή του, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα «γιατί επιτέλους ένας υπερσύγχρονος και μέχρι σήμερα αναξιοποίητος σιδηροδρομικός σταθμός, που θα αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής μας αλλά και την τουριστική κίνηση, ξεκινάει να λειτουργεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση