Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας τίμησε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 19:20 Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας τίμησε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Επίκαιρες ομιλίες και ανήμερα της 17ης Νοέμβρη, κατάθεση στεφάνων στο γλυπτό - σύμβολο της ειρήνης έξω από το 2ο Γυμνάσιο Λαμίας…

Ομιλίες και κατάθεση στεφάνων, περιλάμβανε το πρόγραμμα εορτασμού της 49ης επετείου του Πολυτεχνείου από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, οι Οργανώσεις Μελών της Νότιας και Βόρειας Λαμίας και η Οργάνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Φθιώτιδας, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, διοργάνωσαν στο Αμφιθέατρο της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην οδό Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα, ομιλία-συζήτηση  με θέμα «Από το ΕΑΜ στο Πολυτεχνείο και τους αγώνες του σήμερα», με ομιλητές:

- τη Δρ Βασιλική Λάζου, ΕΔΙΠ Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ,

- τον Δρ Θανάση Μιχελή, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

- το δημοσιογράφο Παύλο Κλαυδιανό, αντιστασιακό του αντιδικτατορικού αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Ανήμερα της επετείου της εξέγερσης, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεία των διοργανωτών κατέθεσαν στεφάνια στο γλυπτό - σύμβολο της ειρήνης που υπάρχει στην νότια είσοδο της Λαμίας, έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του 2ου Γυμνασίου.

«Το Πολυτεχνείο ζει και εμπνέει τους καθημερινούς αγώνες της νέας γενιάς και του λαού μας γιατί τα αιτήματά του είναι πάντα επίκαιρα…».

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση