Εντοπίστηκε γρήγορα η 41χρονη που χάθηκε στο Καλλίδρομο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 08:03 Εντοπίστηκε γρήγορα η 41χρονη που χάθηκε στο Καλλίδρομο (φωτογραφία αρχείου)

Μέσω του «112» επικοινωνούσε με τους πυροσβέστες που την αναζητούσαν  

Δεν άργησαν οι πυροσβέστες να εντοπίσουν τη 41χρονη γυναίκα που χάθηκε στα μονοπάτια του Καλλιδρόμου πλησίον της λίμνης Νευρόπολης όταν αποσπάστηκε από την παρέα της το απόγευμα της Πέμπτης (17/11).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η γυναίκα μάζευε μανιτάρια. Γύρω στις 4 το απόγευμα συνειδητοποίησε ότι είχε χαθεί και πριν προλάβει να νυχτώσει ειδοποίησε μέσω του «112» την Πυροσβεστική., καθώς δεν έπιανε το κινητό της τηλέφωνο.

Τρία οχήματα από Λαμία και Άγιο Κωνσταντίνο έφτασαν στην περιοχή και γύρω στις 18:30’ η γυναίκα ενημέρωσε και πάλι μέσω του «112» ότι άκουγε τις σειρήνες από τα πυροσβεστικά οχήματα και μπόρεσε να τους βοηθήσει να την προσεγγίσουν.

Πριν τις 19:00’ οι πυροσβέστες ειδοποίησαν και την αστυνομία ότι η γυναίκα είχε μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο, λήγοντας με τον καλύτερο τρόπο την απογευματινή της περιπέτεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση