Ψαχνά: Καταστράφηκε ολοσχερώς μελισσοκομικό εργαστήριο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 20:16 Ψαχνά: Καταστράφηκε ολοσχερώς μελισσοκομικό εργαστήριο

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα…

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/11) σε εργαστήριο μελισσοκομίας στο δρόμο από Ψαχνά προς Μακρυμάλλη.

Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της ωστόσο η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλη καταστροφή σύμφωνα με την ανάρτηση του ιδιοκτήτη του μελισσοκομείου «Κτήμα Αδαμάντινος».

«Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι στο κτήμα μου μετά από βραχυκύκλωμα πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς το μελισσοκομικό μου εργαστήριο η ζημιά είναι πολύ μεγάλη κάηκαν όλα μηχανήματα, βαρέλια, εργαλεία, εξοπλισμός, υλικά συσκευασίας και μια μεγάλη ποσότητα μελιών. Δουλειά πολλών ετών καταστράφηκε. Η αγάπη μου για τις μέλισσες και το περιβάλλον όμως δεν κάηκαν θα προσπαθήσω να δημιουργήσω πάλι αυτά που χάθηκαν μέσα σε μια ώρα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους του φίλους και τους πελάτες μου επίσης τα παιδιά από τους εθελοντές δασοπυροσβεστες των Ψαχνών την πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας και τον δήμαρχο Μεσσαπίων Διρφύων για την άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση