Στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο διαγωνισμός για τη στέγαση του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 09:50 Στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο διαγωνισμός για τη στέγαση του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας

Όλα τα στάδια για την υλοποίηση του έργου…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε τη διακήρυξη διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση σαράντα έξι (46) μονάδων ελαφράς λυόμενης προκατασκευής για τη στέγαση του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση:

• 17 αιθουσών διδασκαλίας.

• 22 αιθουσών ειδικής διδασκαλίας – εργαστηρίων.

• 1 μονάδας για την λειτουργία κουζίνας.

• 3 μονάδων για W.C. ΑΜΕΑ και W.C. διδακτικού προσωπικού.

• 2 μονάδων για χρήση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αίθουσας αθλοπαιδιών.

• 1 μονάδας για χρήση υπόστεγου.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) και της διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr. Η προθεσμία παραλαβής των προσφορών λήγει στις 16/12/2022 και ώρα 15:00.

Μέχρι να φτάσουμε στη δημοσίευση της διακήρυξης έγιναν τα παρακάτω:

Υπ’ αριθμ. 121/2021 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τη χρηματοδότηση της Πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ (ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΩΝ) & ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (W.C) ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΑΦΡΑΣ ΛΥΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ», προϋπολογισμού δαπάνης 1.344.160 ευρώ με Φ.Π.Α..

Υπ’ αριθμ. 20/2022 Σύμβαση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Χαλκιδέων, περί παραχώρησης έκτασης εκ του ενεργού Στρατοπέδου «ΠΗΛΙΚΑ».

Υπ’ αρίθμ. 462/2022 Πράξη του ΣΤ’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 03/11/2022.

Συνυπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα για την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση συνολικά σαράντα έξι (46) μονάδων συστήματος ελαφράς λυόμενης προκατασκευής για την στέγαση του ΕΕΕΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Δημοσίευση του διαγωνισμού στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση