Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμ. Βούρλα: Κινδύνευσε από πυρκαγιά ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 18:00 Καμ. Βούρλα: Κινδύνευσε από πυρκαγιά ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα

Περαστικοί τον βοήθησαν να βγει από το βοηθητικό καμαράκι…

Συναγερμός το μεσημέρι της Κυριακής (20/11) από πυρκαγιά που ξέσπασε στο βοηθητικό καμαράκι που βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα.

Μια παρέα παιδιών που έτυχε να περνά από το σημείο, είδαν καπνούς να βγαίνουν από το χώρο που χρησιμοποιείται και ως κουζινάκι και αμέσως κινήθηκαν να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport βοήθησαν να βγει από μέσα ο προϊστάμενος του ιερού ναού πατέρας Χριστόφορος, τον οποίο μάλιστα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ο Πρόεδρος της Κοινότητας, επιφορτισμένος και με θέματα Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καραμανώλης, αλλά και ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης με τον Αντιδήμαρχο Λεωνίδα Πενταλιό.

Δείτε βίντεο:

Δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Κλιμάκιο Αγίου Κωνσταντίνου με έξι πυροσβέστες έφτασαν επίσης πολύ γρήγορα στο σημείο, ενώ για ενίσχυση εστάλη και το 12τονο από την Π.Υ. Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο π. Χριστόφορος είναι καλά στην υγεία του, ενώ η πυρκαγιά έκανε ζημιά μόνο στο βοηθητικό χώρο και δεν πρόλαβε να επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους. Στο σημείο έφτασε αμέσως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών για να σιγουρευτεί για την κατάσταση της υγείας του ιερέα.

Δείτε φωτογραφίες: