Το συγκλονιστικό «ταξίδι ζωής» της κτηνιάτρου Κατερίνας Σωτηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 08:12 Το συγκλονιστικό «ταξίδι ζωής» της κτηνιάτρου Κατερίνας Σωτηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λαμίας.

Ενημερωτική εκδήλωση με ξεχωριστές συγκινήσεις και ενδιαφέρουσες ομιλίες παρουσιάσεις, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) στο Πνευματικό - Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος από το παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με θέμα Η Γνώση είναι Δύναμη: Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση κατά του Καρκίνου του Μαστού”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσίασε το δικό της δύσκολο «ταξίδι» η Λαμιώτισσα Κτηνίατρος Κατερίνα Σωτηρίου, από τις πρώτες ημέρες που διαγνώσθηκε με καρκίνο, μέχρι τις τελευταίες ακτινοβολίες, που ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

«Σημασία έχει να είμαστε εδώ, να παλεύουμε και να δίνουμε κουράγιο και στους άλλους», κατέληξε η κα Σωτηρίου, έχοντας περιγράψει δύσκολες και πολύ δύσκολες στιγμές από αυτό το ταξίδι που ευχόμαστε να μη χρειαστεί να το κάνει κανένας άλλος.

Δείτε τη συγκλονιστική της ομιλία:

Την εκδήλωση συντόνισε η Φυσικός Ιατρικής  - Ακτινοφυσικός Αγγελική Επιστάτου, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Λαμίας, ανοίγοντας τον κύκλο ομιλιών, με τα απεικονιστικά συστήματα του μαστού.

Επίσης, ο Χειρουργός - Μαστολόγος Νικόλαος Παπαϊωάννου MD, ενημέρωσε το κοινό, για την σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους αυτή επιτυγχάνεται.

Χαιρετισμούς και σύντομες τοποθετήσεις είχαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, οι Βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου.

Ακολούθησε ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα από το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος  "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ", πριν η Πρόεδρος της Ελληνικής  Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Λαμίας και Γενική - Οικογενειακός Ιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου εκφωνήσει το δικό της ευχαριστήριο για την εκδήλωση.

Την εκδήλωση έκλεισε με το δικό του ξεχωριστό λόγο για τη σημασία της αγάπης σε αυτή τη μάχη κατά του καρκίνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση