Η Αμφίκλεια πανηγυρίζει την Πολιούχο και Προστάτιδά της (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 14:17 Η Αμφίκλεια πανηγυρίζει την Πολιούχο και Προστάτιδά της (ΦΩΤΟ)

Σήμερα η Αμφίκλεια γιορτάζει!

Έχει ενδυθεί τα "γιορτινά" της για να τιμήσει με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα μία εκ των μεγαλύτερων Θεομητορικών εορτών της Εκκλησίας μας, τα Εισόδια της Θεοτόκου που είναι και Πολιούχος της Κοινότητας.

Η 21η Νοεμβρίου υπήρξε ανέκαθεν μία ημερομηνία ξεχωριστή και σημαντική τόσο για την Αμφίκλεια όσο και για τους αγρότες μας, αφού πέραν της ιερότητάς της ως η απαρχή της μετέπειτα ζωής της Θεοτόκου μας, συμβολίζει και το μέσον της σποράς των δημητριακών. Εξού και η ονομασία ως Παναγία η Μεσοσπορίτισσα.

Είθε η Χάρις της να μας προστατεύει πάντοτε και να μας χαρίζει υγεία, ευημερία, φώτιση αλλά και καλή συγκομιδή, κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες, στους εορτάζοντες και στους αγρότες μας!

Χρόνια πολλά Αμφίκλεια!!

Δείτε εικόνες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση