Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγκαστική προσγείωση για ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από τα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 09:35 Αναγκαστική προσγείωση για ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από τα Καμένα Βούρλα

Μετέφερε τεχνικούς της «ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ» για έλεγχο δικτύων…

Αναγκαστική προσγείωση λόγω της έντονης βροχόπτωσης το μεσημέρι της Κυριακής (20/11), έκανε ελικόπτερο που ανήκει σε φινλανδική εταιρία, που πετούσε για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από τα Καμένα Βούρλα με προορισμό την Καρδίτσα, προκειμένου να ελέγξει δίκτυα του ηλεκτρικού δικτύου, αλλά λόγω της έντονης βροχής και της μικρής ορατότητας, ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου και έκανε αναγκαστική προσγείωση στην προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου στα Πευκάκια.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, άμεσα ενημερώθηκαν στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και του Λιμεναρχείου Βόλου που πήγαν στο σημείο για τους απαραίτητους ελέγχους.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου, που αποτελούσαν έναν Φιλανδός και ένας Πολωνός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποδομή και το σημείο που προσγειώθηκε και χθες Δευτέρα το πρωί, απογειώθηκε για να μεταβεί στον προορισμό του, προκειμένου να ολοκληρώσει τον έλεγχο στα δίκτυα της ΔΕΗ.