Φθιώτιδα: Και δεύτερο σχολείο σε κατάληψη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 09:55 Φθιώτιδα: Και δεύτερο σχολείο σε κατάληψη

Στο χορό των καταλήψεων μπήκε από σήμερα και το Γυμνάσιο Στυλίδας.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα ξεκίνησαν κατάληψη, την οποία και συνεχίζουν, οι μαθητές του Λυκείου Στυλίδας και το πρωί της Τρίτης (22/11), έκλεισαν το σχολείο τους και τα παιδιά του Γυμνασίου. Είναι μάλιστα το πρώτο Γυμνάσιο τη φετινή σχολική χρονιά.

Τα αιτήματα των μαθητών του Λυκείου σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου τους σε είδη υγιεινής και αναλώσιμα, καθώς και σε αναβαθμίσεις εξοπλισμών και επισκευές κάποιων καταστροφών στο κτίριο.

Επιπλέον αναφέρουν και για «συμπεριφορές καθηγητών» χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα μαθήματα πρέπει να συνεχίζονται κανονικά με τηλεκπαίδευση, με απουσία των παιδιών που συμμετέχουν στην κατάληψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση