Ανοιχτή συζήτηση για την ανεργία και την εργασία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 09:52 Ανοιχτή συζήτηση για την ανεργία και την εργασία

Στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου…

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας & η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν Ανοιχτή Εκδήλωση -  Συζήτηση, με θέμα την ανεργία και την εργασία στο νομό Φθιώτιδας.

«Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης και της ακολουθούμενης πολιτικής λιτότητας  στην απασχόληση τα τελευταία 12 χρόνια υπήρξαν δραματικές. Εργασιακές σχέσεις κατέρρευσαν, συλλογικές συμβάσεις αδράνησαν, οι απολύσεις αυξήθηκαν και οι ελαστικές μορφές απασχόλησης παγιώθηκαν», σημειώνουν οι διοργανωτές και προσθέτουν:

«Συγχρόνως η αλματώδης αύξηση της πραγματική ανεργίας, όσο κι αν η κυβέρνηση με αλχημείες την παρουσιάζει ψευδώς μειωμένη, αναγκάζει τους νέους μας, το πιο παραγωγικό και άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό της χώρας στην μετανάστευση για ένα καλύτερο αύριο».

Σύμφωνα με το ΕΚΠΕΦ και την Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κ.Ε. απαιτείται άμεσα η διάνοιξη μιας λεωφόρου απασχόλησης με στόχο την άμεση αποκλιμάκωση του ποσοστού ανεργίας και την προώθηση πολιτικών που θα φέρουν απασχόληση και ευημερία στους Έλληνες πολίτες.

Η πρόσκληση στην ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα εργασίας και ανεργίας του νομού Φθιώτιδας, είναι για όλους, εργαζόμενους, ανέργους και φορείς του νομού, για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας στην Πλατεία Διάκου Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση