Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση του κέντρου της Κάτω Τιθορέας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 16:37 Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση του κέντρου της Κάτω Τιθορέας

Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων…

Μετά τις εργασίες που ξεκίνησαν για την περίφραξη του Γυμνασίου - Λυκείου Αμφίκλειας, η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, ενημέρωσε για την εκκίνηση των εργασιών του «πολύπαθου έργου» της ανάπλασης του κεντρικού δρόμου της Κάτω Τιθορέας, σύμφωνα με τη μελέτη του 2010 που συμπεριλαμβάνει και τμήμα της κεντρικής πλατείας.

Όπως σημειώνει η κα Στιβακτή: «Με την ολοκλήρωση των εργασιών το κέντρο της Κάτω Τιθορέας, που για χρόνια παρέμενε ημιτελές, δημιουργώντας σειρά προβλημάτων, θα αλλάξει όψη. Θα αναβαθμιστεί η εικόνα της πλατείας και η Κάτω Τιθορέα θα αποκτήσει επιτέλους το κέντρο που της αξίζει».

Και η δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας συμπληρώνει: «Εύκολος δρόμος για την αλλαγή, σε όποια μορφή και αν την επιδιώκουμε, δεν υπάρχει. Ζητούμε την κατανόηση από τα παρόδια καταστήματα για την ταλαιπωρία, αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα τους αποζημιώσει. Άλλωστε, η προσπάθεια που γίνεται αποσκοπεί στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων, το οποίο δεσμευτήκαμε ότι θα επιλύσουμε οριστικά. Δεν υποσχόμαστε μόνο. Γινόμαστε η αλλαγή».