Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρευνα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Ενισχύει τις αναγνωστικές δεξιότητες παιδιών η εκπαίδευση μέσω υπολογιστή;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 10:10 Έρευνα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Ενισχύει τις αναγνωστικές δεξιότητες παιδιών η εκπαίδευση μέσω υπολογιστή;

Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε.

Το δελτίο τύπου:

Σας ενημερώνουμε για την άμεση επανέναρξη της έρευνας του Εργαστηρίου Ψηφιακής Νευροψυχολογικής Αξιολόγησης του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αναλυτικά, σκοπός της έρευνας είναι να μελετήσει αν η εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ενισχύει τις αναγνωστικές δεξιότητες παιδιών ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Στο σημείο αυτό κρίνεται αναγκαίο να αναφερθεί το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες θα επισκέπτονται τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών σε μέρες και ώρες που δεν διαταράσσουν σε καμία περίπτωση τις σχολικές και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες του παιδιού.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι η συμμετοχή στην έρευνα είναι εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και προκειμένου να καθοριστεί η πρώτη συνάντηση μπορείτε να αποστείλετε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310-60194 (πρωινές ώρες).