Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανεώθηκε η θητεία του Δημήτρη Δρακάκη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 08:12 Ανανεώθηκε η θητεία του Δημήτρη Δρακάκη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο….

Με απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου, ανανεώθηκε για τρία (3) χρόνια η θητεία του Δημήτρη Δρακάκη ως Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας.

«Η προσπάθεια δε σταματά, συνεχίζεται με ήθος και αξιοπρέπεια για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας», δήλωσε ο κ. Δρακάκης με αφορμή την ανακοίνωση - ανανέωση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου που έχει υπό την ευθύνη του τα Παραρτήματα ΑμεΑ Φθιώτιδας (Δομοκός) και Ευβοίας (Αυλίδα) και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας).

Σημειώνουμε ότι οι μοναδικές αλλαγές είναι στους τακτικούς εκπροσώπους της ΕΣΑμεΑ και των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση του ΔΣ του ΚΚΠΠΣΕ:

1. Δρακάκης Δημήτριος του Νικολάου, δικηγόρος, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κασσιδόπουλο Πολύβιο του Κωνσταντίνου, ελεύθερο επαγγελματία.

2. Λουκάς Περικλής του Ανδρέα, οικονομολόγος, ως Αντιπρόεδρος Α, με αναπληρωτή τον Κάλλη Σωτήριο του Χαράλαμπου, ελεύθερο επαγγελματία.

3. Ποταμιάς Σπυρίδων του Κωνσταντίνου, ηλεκτρολόγος μηχανικός, ως Αντιπρόεδρος  Β, με αναπληρωτή τον Κατσαρό Ευάγγελο του Στυλιανού, με Α.Δ.Τ.: Λ 093094, χημικό.

4. Τζέλα Αναστασία του Κωνσταντίνου, δικηγόρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Παπιώτη Χρήστο του Κωνσταντίνου, συνταξιούχο.

5. Στίγκα Ιουλία του Ιωάννη, νοσηλεύτρια, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Τσούτσικα Αγγελική του Σπυρίδωνα, φιλόλογο.

6. Μίχος Λεωνίδας του Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Λάσπη Βασιλική του Παναγιώτη, ομοίως.

7. Παπαθανασίου Θωμαή του Ιωάννη, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γερωνυμάκη Εμμανουήλ του Ιωάννη, ομοίως.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για 3 χρόνια.